Team-2018

Viktor Belyaev
Πρόεδρος του Εθνικού Συνδεσμού Γαστρονόμων (ΕΣΓ) της Ρωσίας

PΑποφοίτησε από το Επαγγελματικό Σχολείο Γαστρονομίας της Μόσχας, την Οικονομική και τεχνολογική σχολή της μαζικής εστίασης, αλλά και από το Ρωσικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πλεχάνοφ (Μόσχα). Είναι διδάκτωρ οικονομικών. Το 1978 άρχισε να δουλεύει ως μάγειρας στην ειδική υπηρεσία εστίασης του Υπουργικού Συμβουλίου της ΕΣΣΔ. Επί 32 χρόνια μαγείρευε για τα πρώτα πρόσωπα του κράτους, εξυπηρετούσε κρατικές δεξιώσεις ανωτάτου επιπέδου, μαγείρευε στις επίσημες κατοικίες στους Λόφους του Λένιν (σήμερα λεγόμενοι Λόφοι Σπουργιτιῶν στη Μόσχα) για τους ηγέτες ξένων χωρών, οι οποίοι πραγμοτοποιούσαν επίσημες επισκέψεις στην ΕΣΣΔ . Την εργασία του στο Κρεμλίνο ολοκλήρωσε το 2008 ως Γενικός διευθυντής της Υπηρεσίας εστίασης «Κρεμλιόφσκι». Επαγγελματική εμπειρία του Viktor Belyaev στον τομέα μαγειρικής αποτελεί 44 χρόνια..

Βραβεία και τιμητικοί τίτλοι:
 • Τιμημένος εργαζόμενος της εμπορίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας

 • Επιτίμιος καθηγητής του Κρατικού Οικονομικού Πανεπιστημίου του Ουράλ

 • Βραβεύθηκε με το παράσημο «Για υπηρεσίες στην Πατρίδα», το ανώτατο πολιτικό βραβείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας για εξαιρετικές κρατικές υπηρεσίες, σχετιζόμενες με την ανάπτυξη του κράτους, επιτεύγματα στους τομείς εργασίας, ειρηνοποίησης, φιλίας και συνεργασία μεταξύ λαών;

 •  Βραβεύθηκε με το  Χρυσό Σήμα για πολύχρονη εργασία στην Διεύθυνση του Προέδρου της Ρωσίας

 • Βραβεύθηκε με το παράσημο του Αγίου Ευσεβούς Μεγάλου Πρίγκηπα Δημητρίου Ντονσκόι και με το παράσημο Αγίου Σεργίου του Ραντονέζ από τον Πατριάρχη Αλέξιο

 • Βραβεύθηκε με πολλά μετάλλια ξένων κρατών.

    Το 2008 ο Viktor Belyaev εξελέγη Πρόεδρος του Εθνικού Συνδεσμού Γαστρονόμων της Ρωσίας, ο οποίος είναι μέλος της WACS

    (World Association of Chefs Societies).

gallery/01_belyaev_victor

Το 1997 ο Igor Bukharov έγινε επικεφαλής της Ομοσπονδίας εστιατόρων και ξενοδόχων της Ρωσίας  (προηγούμενη ονομασία της εως το 2003 ήταν Η συντεχνία εστιατόρων της Μόσχας). Η Ομοσπονδία εστιατόρων και ξενοδόχων της Ρωσίας  είναι η μόνη κοινωνική οργάνωση στη Ρωσία, η οποία εκπροσωπεί ενδιαφέροντα των επιχειρήσεων του κλάδου της φιλοξενίας στο κρατικό επίπεδο. Ο Igor Bukharov βλέπει τη σημασία της δραστηριότητάς του στην αναγέννηση πλούσιων παραδόσεων της ρωσικής μαγειρικής τέχνης, που παραδόθηκαν σε λήθη στο 20. αιώνα. Το 2014 η Ομοσπονδία εστιατόρων και ξενοδόχων υπήρξε εμπνευστής εκπόνησης και αποδοχής από τους κορυφαίους εστιατόρες και σεφς της Ρωσίας του Μνημονίου της ανάπτυξης και εκλαΐκευσης της ρωσικής (τοπικής) κουζίνας και αυθεντικών τοπικών προϊόντων.

Το 2014 ο Igor Bukharov έγινε επικεφαλής του δημιουργηθέντος στη βάση της Ομοσπονδίας Συμβουλίου αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων στον τομέα της φιλοξενίας, στο οποίο οι σχετικές αρμοδιότητες παραχωρήθηκαν από το Εθνικό Συμβούλιο αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων παρά τη ρωσική Προεδρία.

Ένας από τους σημαντικότερους σκοπούς του Igor Bukharov είναι η προετοιμασία ποιοτικών ανθρωπίνων πόρων στον τομέα της φιλοξενίας. Είναι επίσης πρύτανης της σχολής «Διαχείρηση ξενοδοχείων και εστιατορίων» στο Ινστιτούτο διαχείρησης των κλάδων RANKHIGS παρά τη ρωσική Προεδρία. Η επαγγελματική εμπειρία του στον συγκεκριμμένο κλάδο αποτελεί 35 χρόνια.

Βραβεία και τιμητικοί τίτλοι
 • Τιμητικός τίτλος «Τιμημένος εργαζόμενος της εμπορίας» (Υπουργείο βιομηχανίας και εμπορίας της Ρωσίας)

 • Τιμητικό δίπλωμα του Υπουργείου βιομηχανίας και εμπορίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας 

 • Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Dmitry Medvedev 

 • Ευχαριστήρια επιστολή του Επικεφαλής της Διοίκησης του Προέδρου της Ρωσίας Vladimir Kozhin  

 • Ευχαριστήρια επιστολή του Επικεφαλής της Ομοσπονδιακής υπηρεσίας ελέγχου στον τομέα προστασίας δικαιωμάτων καταναλωτών και ευημερίας του ανθρώπου Gennady Onischenko  

 • Παράσημο «Για επιτεύγματα στον τομέα της  αγροτικής βιομηχανίας» (Ordre du mérite agricole), απονεμήθηκε από το Υπουργείο της αγροτικής βιομηχανίας και αλιείας της Γαλλικής Δημοκρατίας  

 • Βραβεύθηκε με το εθνικό βραβείο «Χρυσός γερανός» στην κατηγορία «Για τη σημαντική προσωπική προσφορά στην ανάπτυξη του κλάδου εστιατορίων της Ρωσίας»  

 • Ο καλύτερος εστιατόρας του έτους 1999

 • Τιμήθηκε με ειδικό γράμμα για την συμμετοχή στην προετοιμασία της εορτής της 850ης επετείου ίδρυσης της Μόσχας.

 Ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας εστιατόρων και ξενοδόχων της Ρωσίας: www.frio.ru

gallery/02_igor bukharov
Igor Bukharov
Πρόεδρος της Ομοσπονδίας εστιατόρων και ξενοδόχων της Ρωσίας

Ο Igor Bukharov ξεκίνησε τη καριέρα του, εργάζοντας ως βοηθός μάγειρα στο εστιατόριο «Βουδαπέστη» το 1980. Το 1994 μαζί με έναν συνεργάτη ίδρυσε το εστιατόριο «Nostalgie» - το πρώτο εστιατόριο υψηλής κουζίνας στη Μόσχα. Από το 2008 έως το 2011 εργαζόταν ως Γενικός διευθυντής του Υπηρεσίας εστίασης «Κρεμλιόφσκι» της Διοίκησης του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το 2003, το 2005 και το 2007 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του διεθνούς γαστρονομικού διαγωνισμού «Bocuse d’Or» στην Λυών Γαλλίας.

gallery/03_andrey_matyukha
Andrey Matiukha
Σεφ (Κρασνοντάρ)

Είναι ιδιοκτήτης και σεφ των εστιατορίων «The Πετς» («The Τζάκι») και «Ουγκλί-Ουγκλί» («Κάρβουνα») (πόλη Κρασνοντάρ). Επαγελματική εμπειρία του Andrey Matiukha ως σεφ αποτελεί 7 χρόνια.

Έκανε πρακτική άσκηση στα καλύτερα εστιατόρια της Μόσχας, της Αγίας Πετρούπολης, μερικών Ευρωπαϊκών χωρών και στις ΗΠΑ. Υπήρξε προπονητής της ρωσικής ομάδας κατά την προετοιμασία για το ευρωπαϊκό προκριματικό γύρο του διαγωνισμού «Bocuse d’Or», μαζί με τον Βέλγο σεφ Roland Debyust (2 αστέρια Michelin). Ήταν επικεφαλής της ομάδας των Ρώσων σεφ στα πλαίσια των Ρωσικών γαστρονομικών εβδομάδων στην Ισπανία (στην Μαδρίτη το 2015, στην Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη το 2016) και στην Κύπρο (στην Λευκωσία και την Λεμεσό το 2017)

Ο Andrey Matiukha είναι ενεργός συμμετέχων και νικητής πολλών ρωσικών και διεθνών διαγωνισμών μαγειρικής, μεταξύ των οποίων:

 

 •  2018 — Ευρωπαϊκός προκριματικός γύρος του διαγωνισμού της υψηλής γαστρονομίας  «Bocuse d’Or», Ιταλια;   

 • 2017 — Ρωσικός εθνικός προκριματικός γύρος του διαγωνισμού της υψηλής γαστρονομίας  «Bocuse d’Or», Μόσχα, με αποτέλεσμα Χρυσό μετάλλιο;

 •  2015 — Ρωσικός εθνικός προκριματικός γύρος του διαγωνισμού της υψηλής γαστρονομίας  «Bocuse d’Or», Μόσχα, με αποτέλεσμα Ασημένιο μετάλλιο; 

 •  2014 — Προπονητής της  της ρωσικής ομάδας κατά την προετοιμασία για το ευρωπαϊκό προκριματικό γύρο του διαγωνισμού «Bocuse d’Or», Σουηδία;

 •  2014 — Η πρώτη μαγειρική μονομαχία «Bocuse d’Or Battle», Μόσχα, με αποτέλεσμα Ασημένιο μετάλλιο;

 • 2013 — Το Διεθνές φεστιβάλ γαστρονομίας WACS, Μαλαισία:

-Κατηγορία «Κύριο πιάτο με κρέας» — Χάλκινο μετάλλιο;

- Κατηγορία «Ορεκτικά» — Χάλκινο μετάλλιο;

 •  2013 — Το Διεθνές φεστιβάλ γαστρονομίας WACS, Τουρκία:

 Κατηγορία «Μοντέρνο πιάτο» — Χρυσό μετάλλιο; 

Κατηγορία «Ομαδικός διαγωνισμός» — Ασημένιο μετάλλιο;

 • 2012 — Το Διεθνές φεστιβάλ γαστρονομίας WACS, Μόσχα 

Κατηγορία «Ομαδικός διαγωνισμός» — Χρυσό μετάλλιο.  

Τους κύριους σκοπούς της δουλειάς του ο Andrey Matiukha θεωρεί ανακάλυψη νέων δυνατοτήτων της γαστρονομίας, όπως και εκλαΐκευση της ρωσικής κουζίνας ως νόστιμης  και υγειούς διατροφής. Ο Ρώσος σεφ είναι γνωστός για την ασυνήθιστη προσέγγυσή του στα παραδοσιακά πιάτα, του αρέσει να δημιουργεί νέα πιάτα, χρησιμοποιεί συχνά τους καρποὺς της εποχής, που καλλιεργούνται στο Κρασνοντάρ (Νότια Ρωσία)

gallery/04_anton salnikov
Anton Salnikov
Σεφ (Μόσχα)

BAnton Salnikov κατέχει τη θέση του σεφ στο εστιατόριο «Buloshnaya» (Μόσχα). Εμπνευσμένος από τα μαγειρικά πειράματα του πατέρα του, ο Anton από τη παιδική του ηλικία ονειρευόταν να γίνει μάγειρας. Αποφοιτήσας τη Σχολή μαγειρικής, άρχισε τη καριέρα του το 2001 ως μάγειρας στο εστιατόριο «Eldorado» στη Μόσχα, ενώ συνέχισε ως σου σεφ στη Πρεσβεία της Γαλλίας, ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν ως σεφ στο εστιατόριο «Paris Trateur» (catering).

Το 2011 έγινε σεφ του εστιατορίου «Bistrot Canaille», το 2012 κατείχε την ίδια θέση στο εστιατόριο «Hugo». Εργάζοντας στο εστιατόριο «Parus» («Ιστίο»), συνέβαλε στο να αποκτήσει το εστιατόριο το βραβείο «Το καλύτερο νέο εστιατόριο με ένα μεσαίο λογαριασμό έως 2000 ρούβλια» κατά την κρίση του περιοδικού «Time Out».

 

Οι δάσκαλοι του Anton υπήρξαν οι Γάλλοι σεφ Frédéric Hennin («Potel et Chabot», «Eldorado», «Shokolad»), Michel Cheves («Potel et Chabot», «Le Gourmet», «Eldorado», κατοικία του Πρέσβη της Γαλλίας στη Ρωσία), Christian Hennin («De Crillon Paris», «Eldorado») και Bernard Donneroi («Т-Bon», «Parisienne»). Σε συνεργασία με τον σεφ Eric Le Provos («La Tour d’Argent Paris», «La Manoir de Paris», «Hotel De Paris», «Biarritz, «Le Chalet», «Acteur», «Le Duc», «Le Carre Blanc»), ο Anton συμμετείχε στη δημιουργία της φιλοσοφίας της κουζίνας του εστιατορίου «Hugo».

Ο σεφ Anton Salnikov έκανε πρακτική άσκηση σε εστιατόρια της Λυών και της Αλσατίας, βραβευμένα με αστέρια Michelin, εξυπηρετούσε μια δεξίωση του Πρωθυπουργού της Γαλλίας, δεξιώσεις του περιοδικού GQ «Άνθρωπος της χρονίας», του περιοδικού Glamour «Γυναίκα της χρονιάς» κ.α. Ο Anton συμμετέχει στα εξής τηλεοπτικά προγράμματα, αφιερωμένα στη μαγειρική: «Η ώρα του δείπνου» στο Πρώτο καναλι, «Μαγειρική μονομαχία» στο κανάλι NTV, «Νόστιμα 360» στο Κανάλι 360, «Λαχείο της γεύσης» στο τηλεοπτικό κανάλι Kukhnya TV («Κουζίνα TV»). Το 2017 ο Anton Salnikov υπήρξε σεφ της κουζίνας στην επίσημη τελετή έναρξης της Ρωσικής γαστρονομικής εβδομάδας στην Κύπρο.

gallery/05_sergei evdokimov (1)
Sergei Evdokimov
Σεφ (Περιφέρεια Πσκοβ)

Ο Sergei Evdokimov από το 2010 είναι σεφ του εστιατορίου και ξενοδοχείου «Dvor Pozdnoeva» («Η αυλή του Ποζντνόεφ»). Η επαγγελματική εμπειρία του Sergei αποτελεί 17 χρόνια στον τομέα της μαζικής εστίασης, ο σεφ είναι κάτοχος μερικών βραβείων. Το 2012 ο Sergei Evdokimov απέκτησε το τιμητικό τίτλο «Ο καλύτερας μάγειρας του Πσκοβ». Το 2013 κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο του Διεθνούς Διαγωνισμού Γαστρονομίας του Κρεμλίνου. Το 2015 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο γαστρονομικό πρωτάθλημα της Ρωσίας (ΣΥΜΠΟΣΙΟ) και έγινε κάτοχος του «Κυπέλλου εστιατορίων «Το Ρωσικό ΣΥΜΠΟΣΙΟ». Ο Sergei Evdokimov παρουσιάζει την αυθυντική κουζίνα της Περιφέρειας Πσκοβ, μιας περιοχής, που βρίσκεται κοντά στη λίμνη Τσουντσκόγιε και λίμνες του Πσκοβ και συνορεύει με τη Λευκορωσία, τη Λετονία και την Εσθονία.

gallery/06_rashid_rakhmanov
Rashid Rakhmanov
Σεφ (Περιφέρεια Περμ)

Σεφ του γαστρονομικού μπαρ «Metis» (σύμμειξη των λατινοαμερικανικών τύπων εστιατορίων: της περουβιανής cevicheria, μεξικανικής taqueria και βραζιλιανής Churrascaria) της πόλης Αικατερινμπούργκ (Ουράλ). Μάγειρας, πειραματιστής στον τομέα της γαστρονομίας, ερευνητής, συγγραφέας των βιβλίων «Ο Βορράς ζεσταίνει. Συνταγές από τη Καρελία προς τη Καμτσάτκα» για την κουζίνα της βόρειας Ρωσίας και «Λάμψη παντού. Συνταγές της περουβιανής κουζίνας» για την κουζίνα του Περού. Αποφοίτησε από το Pachacútec Culinary School «A&G» (Astrid&Gaston) στη Μαδρίτη, που ιδρύθηκε από τον θρυλικό σεφ της περουβιανής κουζίνας Gastón Acurio,  πέρασε εξετάσεις στο κεντρικό εστιατόριο «A&G» στη Λίμα.

 

Βραβεύθηκε από το Υπουργείο τουρισμού του Περού με τιμητικό ευχαριστήριο δίπλωμα «Για την προώθηση της περουβιανής κουζίνας στη Ρωσία». Εκπροσωπούσε την Ανατολική Ευρώπη, τη Ρωσία και τις Βαλτικές Χώρες στο ετήσιο φεστιβάλ πατάτας  FestiPapa στη Λίμα στο Περού. Εργαζόταν και ασκούσε πρακτική στα εστιατόρια της Κωνσταντινούπολης («ZUMA», «Sunset grill&bar»), της Μαδρίτης («A&G», «Barra/M», «Tiradito»), της Λίμας («A&G», «La Mar»).

Η διεθνής εμπειρία, που απέκτησε, ο Rashid Rakhmanov εφαρμόζει στην δημιουργία νέας μοντέρνιστικής κουζίνας της Περιφάρειας Περμ, δημιουργώντας μ΄αυτό τον τρόπο τη κουζίνα των Ουραλίων σε νέα της μορφή.

Το 2018 ο Σύλλογος εστιατόρων της Λατινικής Αμερικής ARMAP και η υψηλή κριτική επιτροπή των σεφ του Περού αναγνώρισε τον Rashid Rakhmanov τον «Καλύτερο πρέσβη της περουβιανής κουζίνας στον κόσμο 2018». Απέκτησε πιστοποιητικό από την Κυβέρνηση του Περού και το όργανο, που είναι αρμόδιο για την προώθηση της περουβιανής κουζίνας στον κόσμο PROMPERU, είναι βραβευμένος με το τιμητικό βραβείο «Χρυσό Περουβιανό Κουτάλι 2018».

Το 2018 συμμετείχε στο Πρώτο φεστιβάλ τροφίμων και κρασιού στην Κέρκυρα και στο Φόρουμ αρχαίων πόλεων του κόσμου στη πόλη Ριαζάν (Ρωσιά).

gallery/07_dmitry bugorchikov
Dmitry Bugorchikov
TΣεφ (πόλη Σούζνταλ)

Ο Dmitry Bugorchikov το 2017 αποφοίτησε από το Οικονομικό και τεχνολογικό κολέγιο της πόλης Βλαντίμιρ με άριστα, απέκτησε την άδεια μαγείρου Ε΄ τάξης.

Τώρα σπούδαζει στο Ρωσικό Πανεπιστήμιο Συνεργασίας με ειδίκευση «τεχνολογία παραγωγής και οργάνωση μαζικής εστίασης».

 

Επαγγελματική εμπειρία:

 • 2015–2016 — μάγειρας στο εστιατόριο «Teatralny» (παρά το ξενοδοχείο «Nikolaevsky Posad») στην πόλη Σούζνταλ, Περιφέρεια Βλαντίμιρ 

 • 2016 — αρχιμάγειρας στο εστιατόριο «Ogurets» («Αγγούρι») στην πόλη Σούζνταλ, Περιφέρεια Βλαντίμιρ 

 • 2017 — σου-σεφ στο εστιατόριο «Ogurets» («Αγγούρι») στην πόλη Σούζνταλ, Περιφέρεια Βλαντίμιρ 

 • 2018 г. — σεφ-ζαχαροπλάστης εστιατόριο «Ogurets» στην πόλη Σούζνταλ, Περιφέρεια Βλαντίμιρ  

  Ο Dmitry Bugorchikov είναι βραβευμένος στο διαγωνισμό «Νεαροί επαγγελματίες» (WorldSkills Russia).

  Είναι νικητής του ετησίου γαστρονομικού φεστιβάλ «Αναγεννάμε τις παραδόσεις το Πάσχα», που διεξάγεται στη Μόσχα.

  Το αγγούρι είναι φιλοσοφία της πόλης Σούζνταλ. Εδώ αγγούρια καλλιεργούν σε κάθε αυλή, και μετά τα κάνουν τουρσί, βραστά, τηγανιτά, ακόμα και στέλνουν στον ουρανό στο τοπικό φεστιβάλ «Ημέρα Αγγουριού».

  Το εστιατόριο «Ogurets» («Αγγούρι»), όπου δουλεύει ο Dmitry Bugorchikov, διατηρεί την παράδοση καλλιέργειας αγγουριών και παρασκευασίας πιάτων με αγγούρια και προτείνει αυτή τη αυθεντική γεύση της πόλης Σούζνταλ σ’όλους τους επισκέπτες του

gallery/08_denis_karapetov_2
Denis Karapetov
Σεφ (Περιφέρεια Αρχάγγελσκ)

Σεφ των επιχειρήσεων του ομίλου της Polina Krupchak (εστιατόρια «Pomorsky» («Παραλιακό»), «Sol I Perets» («Αλάτι και Πεπέρι») στην πόλη Αρχάγγελσκ (Βόρεια Ρωσία)).

Συνολική επαγγλεματική εμπειρία του Denis Karapetov αποτελεί 12 χρόνια. Στο χρονικό διάστημα αυτό ξεκινώντας από τη θέση του βοηθού μάγειρου έφτασε στο αξίωμα του σεφ.

Αποφοίτησε από το Θαλάσσιο επαγγελματικό Λυκείο αρ. 9, όπου πιστοποιήθηκε ως μάγειρας Ε΄ τάξης, με ειδίκευση «μηχανικός-τεχνολόγος», το Πανεπιστυήμιο τεχνολογιών και διοίκησης της Μόσχας με ειδίκευση «τεχνολογία μαζικής εστιάσης και οργάνωση της επιχειρήσης του εστιατορίου».

Επαγγελματικά προσόντα: γνώση ευρωπαϊκής, ρωσικής, ιαπωνικής και χορτοφαγικής κουζίνας.

Ο Denis Karapetov συμμετείχε σε μεγάλες εξειδικευμένες εκθέσεις, εκδηλώσεις και φόρουμ, όπου ερευνούσε σύγχρονες τεχνικές των πιο διάσημων μαγείρων. Κατά τη διάρκεια της Ρωσικής γαστρονομικής εβδομάδας ο Denis θα παρουσιάσει τα δημιουργικά πιάτα της παραθαλάσσιας κουζίνας της Βόρειας Ρωσίας, η ιδεολογία του οποίου στηρίζεται σε παραδόσεις, τη δική του φιλοσοφία και ειδικά προϊόντα.

gallery/09_ermolin_alexander
Alexander Ermolin
Σεφ (Αυτόνομος θύλακας της Νενετσίας)

Σεφ του εστιατορίου-μουσείου "Timan" (πόλη Ναριάν-Μαρ, Αυτόνομος θύλακας της Νενετσίας (Βόρεια Ρωσία)).

Επαγγελματική εμπειρία αποτελεί 7 χρόνια.

Ο Alexander Ermolin αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λυκείο αρ. 1 στο Κισινάου Μολδαβίας με ειδίκευση «μάγειρας», και αργότερα από Πανεπιστήμιο εμπορίας και συνεργασίας της Μολδαβίας με ειδίκευση «τεχνολόγος της μαζικής εστίασης».

 Επαγγελματικά προσόντα: 

 • Ευρωπαϊκή κουζίνα 

 • Fusion κουζίνα 

 • Ασιατική κουζίνα 

 • Λατινοαμερικανική κουζίνα  

Επαγγελματικά επιτεύγματα:

 • 2008 — Βουκουρέστι, Το καλύτερο εστιατόριο, Ιαπωνική κουζίνα. Όταν ο Alexander Ermolin εργαζόταν ως μάγειρας σούσι στο εστιατόριο «Maico», η επιχείρηση αυτή μπήκε στο κατάλογο των εστιατόρων του Βουκουρεστίου ως το καλύτερο εστιατόριο της ιαπωνικής κουζίνας, 

 •  2015 — Κισινάου, Διαγωνισμός των μπούργκερς— 3η θέση,  

 • 2017 — Κισινάου, Διεθνής διαγωνισμός «GOUT DE FRANCE», Η καλύτερη κουζίνα του Κισινάου.

Ο Alexander Ermolin έχει εμπειρία της συνεργασίας με σεφ από τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία, τη Κίνα, τη Γαλλία και τη Ιαπωνία. Κατὰ τη διάρκεια της Ρωσικής γαστρονομικής εβδομάδας ο Alexander θα παρουσιάσει τη ρωσική κουζίνα του Πουστοζέρσκ. Η κουζίνα του Πουστοζέρσκ αποτελείται από ιδιόρρυθμες παραδόσεις και σύγχρονες εκδοχές των πιάτων κατοίκων της Κάτω Πετσόρας στα τέλη ΧΙΧ – στις αρχές του ΧΧ αιώνα στό έδαφος της περιοχής του Πουστοζέρσκ της Περιφέρειας Αρχάγγελσκ, η οποία σήμερα ανήκει στα εδάφη του θύλακα της Νενετίας. Η περιοχή του Πουστοζέρσκ φέρει ονομασία στη μνήμη της κάποτε κεντρικής της πόλης Πουστοζέρσκ, που ιδρύθηκε το 1499, αλλά εντελώς ερημώθηκε στα μέση του ΧΧ αιώνα  στις όχθες του ποταμιού Πετσόρα, στη Πολική περιοχή του Αυτονόμου θύλακα της Νενετσίας. Ο Πουστοζέρσκ υπήρξε πρώτη ρωσική πολή, που ιδρύθηκε πέρα από τον Πολικό Κύκλο  και ένα από τα σημαντικότερα οχυρά της Ρωσίας στον Βορρά.

gallery/10_kublitskiy pavel
Pavel Kublitsky

Είναι brand-σεφ του εστιατορίου και ξενοδοχείου «Onegin» στην Σταυρούπολη Ρωσίας, συμμέτοχος των Ρωσικών γαστρονομικών εβδομάδων στην Ισπανία το 2016 και στην Κύπρο το 2017. Σπούδαζε στις Μαλδίβες στην αλυσίδα των πιο πολυτελών και διάσημων ξενοδοχείων Jumeirah group και συγκεκριμμένα στο ξενοδοχείο "Jumeirah Vittaveli", όπου επίσης κατείχε τη θέση του σεφ της ρωσικής κουζίνας.